Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Γ. Βοσκόπουλος: «Η τηλεθέρμανση προχωρά κανονικά» (video)

«Το έργο δεν έχει κανένα πρόβλημα και προχωρά, φυσικά με μια μικρή καθυστέρηση λόγω της οικονομικής κατάστασης» ανέφερε ο δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, αναφορικά με την τηλεθέρμανση.
Χαρακτηριστικά τόνισε πως θα έχει ολοκληρωθεί το 2019, υπό την προϋπόθεση ότι η κυβέρνηση θα τηρεί τις υποχρεώσεις της και θα συνεχίζει κανονικά τις πληρωμές. Η πρώτη φάση του έργου, που θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους, είναι ύψους 5,5 εκ. ευρώ με ΦΠΑ, ενώ η δεύτερη φάση που θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά φτάνει τα 47 εκ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Σε ειδική συνέντευξη Τύπου, ο δήμαρχος εξήρε τη βοήθεια και τη συνεργασία της Περιφέρειας, κύρια για την οικονομική συνδρομή της, ενώ έκανε λεπτομερή αναφορά στις εργασίες που έχουν ήδη γίνει και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.
Στο έργο αναφέρθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Στέφανος Μπίρος, τονίζοντας την ανάγκη να στηριχτεί από όλους τους φορείς.


37 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΠΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΒΟΔΙΑ;
    ΜΑΣ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2013, ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ;
    ΚΟΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ {ΕΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ} ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΝΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΝΔΕΣ.
    ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΙΚΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΑΠΌ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΕΝΤΕΥΞΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ;;
      ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΆΒΟ;; ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ ΣΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ;; ΜΉΠΩΣ ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΈΠΗΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟ ΈΡΓΟ ΚΑΘΥΣΤΈΡΕΙ;;
      ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΊ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΠΟΝΤΆΡΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΉΜΑΡΧΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΌ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ. ΓΙ ΑΥΤΌ ΒΓΆΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΗ. ΕΝΩ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΜΕ ΟΠΟΊΟ ΤΡΌΠΟ ΜΠΟΡΕΊ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΚΑΙ ΌΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ 8.51!

      Διαγραφή
  2. Από το 2015 στο 2019;;;
    Πάλι εκλογική χρονιά. Το δούλεμα της αρκούδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ:Η ''ΚΑΤΑΝΤΙΑ'' ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ''ΒΑΣΤΑΖΟΙ'' ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν καποιον δεν τον φτανεις τον βριζεις και τον συκοφαντεις .Απλα κυριοι εχετε σκασει απο την ζηλια σας

      Διαγραφή
    2. Εννοείται τέτοιο ζηλευτό δήμαρχο που έχουμε... Όλοι τον θέλουν και εμείς δεν τον εκτιμάμε. Ένας ο Πανίκας και ένας ο Βοσκόπουλος.
      ΜΠΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
    3. H λοβοτομή απ'ότι ξέρω έχει καταργηθεί αγαπητέ 9.29 έτσι?

      Διαγραφή
  4. Γιάννη Βοσκόπουλε δεν σε πιστεύουν πλέον ούτε και τα λάχανα!!!Θα τα πούμε όταν θα πας για βουλευτής,άν σε αφήσουν βέβαια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολα κουλ παίδες τα πάντα κυλάνε βάση σχεδίου, κάπου στα τέλη του 2500 θα έχει παραδοθεί το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ιστορία του Δημάρχου σε σχέση με τους Φλωρινιώτες και την προσδοκία που έχουν για την επίτευξη της τηλεθέρμανσης Φλώρινας , είναι πιστή αντιγραφή της ‘’ιστορίας των αλόγων’’ του Παυλώφ η οποία είναι γεγονός και συνέβη επί τουρκοκρατίας.Βάλτε όπου ‘’άλογα’’ τους Φλωρινιώτες ,’’τροφή΄΄ ή ‘’πείνα’’ την προσδοκία τους για την επίτευξη της τηλεθέρμανσης, ‘’μπέη’’ τον Βοσκόπουλο ,‘’καπετάνιο’’ τους συμβουλάτορες-‘’τσιράκια’’ του,’’πλοίο’’ τον Δήμο και την κατάστασή του, ‘’σαλπιγκτή’’ τα Μ.Μ.Ε.,’’στρατιώτες’’ το ‘’σύστημά’’ του και ‘’Κρήτη’’ τις επόμενες εκλογές
    Όταν επαναστάτησε η Κρήτη ο πολυχρονεμένος Σουλτάνος έστειλε το ιππικό του για να καταστείλει (να πνίξει στο αίμα ουσιαστικά) την εξέγερση.
    Τα άλογα μπήκαν στο αμπάρι και η τροφή τους, ο σανός στο κατάστρωμα. Όμως το πλοίο βρέθηκε σε μεγάλη θαλασσοταραχή, ο σανός βράχηκε και καταστράφηκε.
    Μετά από μερικές ώρες τα νηστικά άλογα άρχισαν να χλιμιντρίζουν και να πηγαίνουν πέρα δώθε στο αμπάρι προκαλώντας επικίνδυνες ταλαντεύσεις στο καράβι.
    Ο καπετάνιος στράφηκε προς το διοικητή της ίλης.
    «Μπέη, κάνε κάτι γιατί θα βουλιάξουμε.»
    Εκείνος το σκέφτηκε και φώναξε το σαλπιγκτή.
    «Βάρα συσσίτιο», του είπε.
    Ο σαλπιγκτής έκανε ότι του είπαν. Τα άλογα, που ζούσαν στο στρατόπεδο και έτρωγαν μαζί με τους στρατιώτες, σαν άκουσαν τη γνώριμη μουσική πιστέψανε ότι θα φάνε και ηρέμησαν.
    Το καράβι προχώρησε για αρκετή ώρα μέχρι που τα άλογα άρχισαν πάλι να ανησυχούν και να χοροπηδάνε στο αμπάρι.
    «Βάρα συσσίτιο», ξαναείπε ο διοικητής.
    Για άλλη μια φορά τα άλογα πίστεψαν ότι θα φάνε και ηρέμησαν.
    Αυτό συνέβαινε μέχρι που το πλοίο έφτασε στην Κρήτη με το πλήρωμα και τους στρατιώτες σώους -και τα άλογα ξεθεωμένα από την πείνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ''ΣΥΣΣΙΤΙΟ'' ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ''ΣΑΛΠΙΓΚΤΗΣ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!!ΑΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ!!!

      Διαγραφή
  7. Το αλλο με τον Τοτο το ξερετε.
    Ασε μας ρε βοσκοπουλε. Χορτασαμε απο τετοια. Πες τα στους συμβουλους σου τους αβουλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε Δήμαρχε να τελειώσει η τηλεθέρμανση το 2019 , για να πάρει μπροστά και το Κολυμβητήριο για το 2030
    ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι χαρά πήρα οταν άκουσα το 2019 δεν λέγεται. Θα τελειώσει μαζι μετο μετρό της Θεσσαλονίκης. Αυτός δεν μας έλεγε προεκκλογικά ότι έχει τα μέσα στη κυβέρνηση (δήμαρχε έχουμε κρατήσει ότι βιντεάκια κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο) και θα τελειώσει η τηλεθέρμανση το 2015. Κατα αρχάς πρέπει νάρθει ο σωλήνας στον βιολογικο καθαρισμό. Να σκαφτεί η πόλη για να ποντισθεί η σωλήνωση διανομής,(μέχρι το τελευταίο σπίτι) να μοιρασθούν οι διανομές ανα οικία, να γίνουν δοκιμές, κτλ. ¨οσο αισιόδοξοι και να είμαστε, όσο και να γουστάρετε το τσατσιλίκι που έχετε με τον δήμαρχο πόσα χρόνια λέτε να μας πάρει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι νομίζετε ρε θύματα φλωρινιώτες ότι ο Βοσκόπουλος δεν ξέρει ότι τα αυγά δεν βάφονται με πορδές. Αυτός το ξέρει, εσείς δεν το ξέρετε και καλά σας κανει. Πτολεμαίδα και πάλι Πτολεμαίδα γιατί του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν μας λεει ο Δημαρχος αν το εργο θα το εκτελέσει η ιδια εταιρία που μειοδότησε στον διαγωνισμό η θα ξανακάνει νεο διαγωνισμό.Τι έχει να μας αν θα πληρωσει ρήτρα στην εταιρία λόγω μη εκτέλεσης του έργου? και πόσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Δήμαρχε Ένα έργο που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια το έβγαλες από το τέλμα και το προχωράς. Πιστεύω ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να τελειώσει το έργο και κατά το παρελθόν αντί να βοηθήσουν το καθυστέρησαν με σκοπό να σε χτυπήσουν πολιτικά, δεν σκέφτονται καθόλου τον φλωρινιωτη. Προτιμούν να μην έχουμε τηλεθερμανση από το να την κάνεις εσύ. Η μιζέρια σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή
    2. Αν ο Βοσκόπουλος ως νομάρχης κατά το παρελθόν συνεισέφερε κάποια από τα χρήματα του πόρου που διαχειριζόταν (και δεν είχαμε περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων και τέτοια τότε),στον Στέφανο τον Παπαναστασίου τορπιλίζοντας τότε και σαμποτάροντας το έργο ,η τηλεθέρμανση θα είχε ΗΔΗ τελειώσει!!Όλα τα άλλα είναι βερεσέ 4.32...

      Διαγραφή
    3. Το πας καλά το παραμύθι 9:49.....
      Αλλά δεν έχει δράκο...

      Διαγραφή
    4. Για ρώτησε κύριε Γιόχαν Κρίστιαν Άντερσεν την κ.Αβραμοπούλου που ήταν στη Δ.Ε.Υ.Α.Φ. και στην προηγούμενη Δημαρχιακή αρχή Παπαναστασίου να σου απαντήσει ειλικρινώς πόσες φορές ο Στέφανος αναγκάστηκε να προβεί σε επικαιροποίηση του έργου προκειμένου να μπορέσει να το κρατήσει ζωντανό και να μην απενταχθεί προσδοκώντας σε μια καλύτερη εξέλιξη δεδομένου οτί η Ευρώπη δεν δεχόταν τα χρήματα τα οποία είχε ταμείο ο Δήμος από αιματηρές οικονομίες και δεδομένου οτί το ''Αφεντικό'' σου δεν έδινε δεκάρα για το έργο και πες μου αν αυτό δεν είναι σαμποτάρισμα.Τον Βοσκόπουλο δεν τον ενδιέφερε ποτέ η Τηλεθέρμανση, το μόνο που τον ενδιαφέρει διαχρονικά είναι έχει ΄΄καρέκλα'',''υποτακτικούς'' σαν εσένα και να ξεχωρίζει...Άντε καληνύχτα τώρα...

      Διαγραφή
    5. ΕΓΏ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΞΈΡΩ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ 8 ΧΡΌΝΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΉΚΕ ΟΎΤΕ ΛΙΘΑΡΆΚΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ ΟΎΤΕ ΚΑΝ ΣΎΜΒΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Ή ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ;;;
      ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΌΤΗΤΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.
      ΔΕΣ ΤΟ VIDEO ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ.
      ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ

      Διαγραφή
    6. Ω ΜΕΓΑΛΕ ΜΑΤΣΟΡ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ 8.24 ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΕΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΧΑΖΟΣ ΕΙΣΑΙ Ή ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΚΑ?

      Διαγραφή
    7. Άρα αφού δεν έκανε τίποτα ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ γιατί συζητάμε;
      Πάλι άλλος φταίει;
      Κατηγορείτε τον Βοσκοπουλο τελικά για ότι έχει κάνει αλλά και για ότι δεν έχει κάνει.. Αρκεί να τον κατηγορείτε..
      Και από ειρωνεία πρώτος είσαι...

      Διαγραφή
    8. Δεν είναι ένα απλό '' για ότι δεν έχει κάνει ο Βοσκόπουλος'' αγαπητέ 8.35,γιατί διαφορετικά σήμερα θα ζεσταινόσουν με τηλεθέρμανση,και δε θα μας ανησυχούσαν τα ''ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΊ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΆΒΟ;; ΜΉΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΊ ΣΤΗΝ ΚΊΝΗΣΗ ΧΡΗΜΆΤΩΝ;; ΜΉΠΩΣ ΕΆΝ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΣΥΝΈΠΗΣ ΤΟ ΚΡΆΤΟΣ ΤΟ ΈΡΓΟ ΚΑΘΥΣΤΈΡΕΙ;;'' του φίλου 8.51.....

      Διαγραφή
    9. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. ΚΑΙ ΈΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΡΘΏΣΕΙ ΤΑ ΛΆΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ. ΓΙΑ ΔΕΊΤΕ ΓΎΡΩ ΣΑΣ Η ΠΌΛΗ ΑΛΛΆΖΕΙ Ο ΔΉΜΟΣ ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ.
      ΤΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΠΟΝΆΕΙ

      Διαγραφή
    10. Nα πας σε γιατρό να σου αλλάξει τα χάπια 12.33......

      Διαγραφή
    11. Γιατί δεν σου αρέσει η αλήθεια;;;
      Πονάει;;;

      Διαγραφή
  12. Παλιοτσιράκι του βοσκόπουλου 4:32.
    Σε ποιον νομίζεις ότι μιλάς;
    Στον καραγκιοζίδη ή στον μπαρδάκα;
    Από χρόνια έπρεπε να έχει γίνει δίκιο έχεις αλλά δεν μας είπες ποιος δεν το έκανε από χρόνια.
    Ο κλλητός σου ο βοσκόπουλος από το 2006 δηλαδή 11 χρίνια είναι νομάρχης και δήμαρχος.
    Φτάνει κοροιδεύετε τον κόσμο ξεδιάντροποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτός είναι Δήμαρχος είτε το θέλετε είτε όχι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η κατάντια σας είτε την θέλετε είτε όχι!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Φάτε των στην μάπα είτε το θέλετε είτε όχι για τα επόμενα 4 χρόνια αλλιώς Κάντε μεταδιμοτευση. ..

      Διαγραφή
    3. ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ''ΤΡΩΣ'' ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΦΙΛΤΑΤΕ 8.21...

      Διαγραφή
    4. 10:36 σε βλέπω να αλλαζεις Δήμο...Καλή ξενερα..

      Διαγραφή
  14. Ανύπαρκτοι γυμνοσαλιαγκες του συστήματος εσείς που δεν έχετε κανει τίποτα σε αυτό το δυσμοιρο τόπο τολμάτε να μιλάτε Πώς τάχα ενδιαφέρεστε. Σε επίπεδο θεωρίας είστε πρώτοι στα δύσκολα και εκεί που πρέπει να δοθούν αγώνες την κάνετε. Καμιά αναγνώριση για την πρόοδο του έργου τίποτα όλα μαύρα όλα αρνητικά. Ποιοι εσείς που δεν έχετε κανει τίποτα. Σκιές στο σκοτάδι που όταν βγει ο ήλιος χάνονται. Οχιές που ρίχνουν το δηλητήριο τους για να δημιουργήσουν σύγχυση στον κόσμο. Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι θα έχετε τον ΒΟΣΚΟΠΟΛΟ να σάς χαλάει τα δόλια σχέδια σας μέχρι το 2019.
    Κρύφτητε λοιπόν στις τρύπες σας ο κόσμος σας έμαθε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ,ΒΕΛΤΣΟΣ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.......

      Διαγραφή
  15. Ακούω για την τηλεθερμανση τόσα χρόνια πάντα σε θεωρητικό επίπεδο. Σαν τα παιδιά στο σχολείο σαν έννοια το έχω εμπεδώσει. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κάτι πραγματικά κάτι χειροπιαστό. Δύο τεράστια κτήρια και το έργο συνεχίζει.
    Καιρός ήταν να δούμε έργα και όχι μόνο λόγια. Μπράβο στην Δημοτική αρχή και σε όλους τους υπεύθυνους του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.