Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Βραβείο εκπαιδευτικής προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για τη Φλωρινιώτισσα Κική Αμαραντίδου

Μία σημαντική και ευχάριστη είδηση για τη Φλώρινα έρχεται από το χώρο της εκπαίδευσης. Η δασκάλα του Πρότυπου Πειραματικού δημοτικού σχολείου Φλώρινας, συμπατριώτισσα μας Κική Αμαραντίδου βρίσκεται μεταξύ των 15 εκπαιδευτικών που θα τιμηθούν με τα «Βραβεία Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε παραμεθόριες περιοχές για το έτος 2014-2015», που έχει θεσπίσει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO.
Ανάμεσα στους 15 εκπαιδευτικούς που θα βραβευτούν βρίσκεται και η Ευγενία Κατσάλη, νηπιαγωγός στο Βαρικό.
Οι διακρίσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές, καθώς στα πρόσωπά των δύο βραβεύονται ουσιαστικά οι εκπαιδευτικοί που υπό δύσκολες συνθήκες προσφέρουν πλούσιο έργο στην εσχατιά της Ελλάδας.
Τα βραβεία, που συνοδεύονται και από χρηματικό έπαθλο, θα απονεμηθούν από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, σε ειδική τελετή.

9 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια και στις δύο εκπαιδευτικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στις δύο κύριες.
    Ευκτέο θα ήταν όμως να γίνουν παράδειγμα για το σύνολο των εκπαιδευκτικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να γίνουν όμως παράδειγμα κάποιος πρέπει να βγει και να πει για ποιο ακριβως λόγο βραβευονται. Τι ξεχωριστό και τι ιδιαίτερο έκαναν που να δουν και οι υπόλοιποι και να τις μιμηθουν.

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Κική ,εύχομαι τα καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ορίστε η διαδικασία φίλοι μου...
    http://unesco-hellas.org/draseis/brabeia/%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%83-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83-%CF%83%CE%B5-%CF%80/2014-2015/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.Α. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κα Αμαραντίδου Κική, θερμά συγχαρητήρια για τη βράβευσή σας, H διάκρισή σας αυτή προβάλλει την πόλη μας σε Πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και μας κάνει υπερήφανους.Με την επιτυχία σας δημιουργείτε πρότυπα και αποδεικνύετε ότι το νεανικό πνεύμα μπορεί να μεγαλουργήσει. Είμαι σίγουρος ότι η διάκριση αυτή θα εμπνεύσει κι άλλους νέους εκπαιδευτικούς και θα τους ενθαρρύνει στην έκφραση καινοτόμων ιδεών.
    Εγώ προσωπικά είμαι δυο φορές υπερήφανος μιας και η κόρη μου είναι στα χέρια σας.
    Να συγχαρούμε όμως και την Δασκάλα Κατσάλη Ευγενεία για την Βράβευσή της.
    με τιμή
    Τσαρτσιταλίδης Κίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στην Κικη. Δεν ξέρω το πρόγραμμα της. Αυτό δε σημαίνει οτι και οι υπόλοιποι δάσκαλοι δεν κανουν δουλεια και προγράμματα. Απλως δεν έχουν τις διασυνδέσεις με τα πανεπιστήμια για να προβάλλουν τη δουλεια που κανουν αθόρυβα στα σχολεία τους και να βάλουν υποψηφιότητες για τα βραβεία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε νομιζω να εχει τοσες διασυνδεσεις .Οποιος και να ηταν θα εβαζε υποψηφιοτητα και δεν ειναι σιγουρο αν θα εφτανε στον τελικο.Πολλα κριτηρια για να φτασεις στο τελος.Η Κικη εχει πολλα προσοντα και αποδειχθηκε με την επιλογη της.Οσο για την αθορυβη δουλεια που κανουν οι πιο πολλοι μπραβο τους και αν εχουν το χρεος τους στην πατριδα και στα παιδια ξεπληρωμενο αυτο ειναι το ζητουμενο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.